Building Brands

Welkom bij Animated Story, waar wij de magie van krachtige verhalen integreren met kwalitatief hoogstaande animatie om uitzonderlijke uitlegvideo’s te leveren voor bedrijven in diverse sectoren. 

Onze focus ligt voornamelijk op het ontwikkelen van een systeem dat eersteklas video’s levert tegen kosteneffectieve, toegankelijke prijzen. 

Ons moment van inzicht kwam met het ontwerp van een productieproces dat ons in staat stelt de kosten laag en de kwaliteit buitengewoon hoog te houden.

Animated Story vult een aanzienlijke leegte in de industrie. In tegenstelling tot massale agentschappen met torenhoge prijzen of budgetstudio’s die inferieure content produceren, zijn we toegewijd aan het leveren van de perfecte balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid.

Wij geloven dat iedereen, ongeacht grootte, toegang moet hebben tot effectieve marketingvideoproductieservices.

Experienced

Gepassioneerde Storytellers & Creatieve Visionairs

Wij zijn niet slechts een bedrijf; wij zijn een team van gepassioneerde verhalenvertellers, creatieve visionairs, professionele animatoren en grafische ontwerpers, opererend van over de gehele wereld.

Door onze werkzaamheden virtueel te houden, hebben we onze overheadkosten drastisch kunnen verminderen en die besparingen aan u door kunnen geven.

Deze duurzame ‘lage kosten, hoge kwaliteit’ structuur zorgt ervoor dat onze prijzen veel lager zijn dan die van onze concurrenten – een disruptieve beweging in de industrie.

Onze missie is duidelijk en eenvoudig: bedrijven in staat stellen te communiceren, hun publiek te betrekken en hun doelstellingen te bereiken door middel van boeiende geanimeerde video’s. Of u nu een start-up bent of een ervaren speler in de industrie, we zijn toegewijd aan het creëren van een narratief dat resoneert met uw publiek en uw merk naar ongekend succes stuwt.

Contact formulier

(* verplichte velden)

Animated Story

Onze ervaren animatoren brengen verhalen tot leven, creëren en leveren op maat gemaakte animatievideo’s die perfect resoneren met jouw doelgroep en de unieke waarden van je merk versterken.

Quick Links

Home

Portfolio

Werkwijze

Prijzen

FAQ

Over Ons

Blog

Contact

Contact Formulier

Vrijblijvend Disvovery Call

Email: info@animatedstory.nl

Bel Ons: 0712306931

Ma-Vr: 9:30-17:30

Animated Story

Pieter Coermanstraat 21

2203 GV Noordwijk

KvK: 77769074

IBAN: NL40KNAB0775089907

Animated Story © 2024

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring